Saturday, December 15, 2007

Rodeo de Santa Fe

Reede õhtul käisin Luisiga kohas nimega Rodeo de Santa Fe. Asub see Plaza Satelite (Ladina-Ameerika suurim kaubanduskeskus) juures, mitte Santa Fe-s nagu nimest võiks eeldada. Ühes kompleksis olid rodeo, pubi moodi asi (püssika sarnane, ainult ca 10x suurem ehk) ja salsaklubi. Kõikjale sai ühe piletiga - 120 peeso eest.
Alustuseks maandusime pubis. Seal on selline süsteem, et kui lauda tahad, siis pead pudeli ostma - võtsime liitrise tequila. Pudeliga kaasa tuli ka jää, laim, sool, toonik ja isiklik teenindus (kui pits tühjaks sai tuldi ja valati täis) - niiet poehinnast 5x kallim hind ei olnudki väga üle mõistuse.
Kesköö kanti algas rodeo - üldiselt rodeo nagu rodeo ikka - pullid ja kauboid jne. Ühtlasi oli võimalik ka "mehhaanilist pulli" proovida - püsisin omastarust uskumatult kaua seljas ja kui pöidla väljaväänaine välja arvata siis oli päris lahe:)
Peale rodeot läksime salsaklubisse (pubist ostetud pudel ja sellejuurde kuuluv oli vahepeal teenindaja valvsa pilgu all ja toodi sinna järgi). Muusika oli lahe, tantsijad ka. Seal olime niikaua kuni pudel tühjaks sai, vast umbes neljani hommikul.
Enne kojuminekut käisime lähedalasuvas VIPSis söömas - meenuks nagu, et lõheomletti aga millegipärast kindel ei saa olla. Tagasiteel koju avastasin, et mul ei ole jakki (selle taskus oli ka fotokas).Sõitsime uuesti VIPSi ja sealt salsaklubisse - jakk ja fotokas olid puutumatult alles :)
Üldse on imelik, et seal fotokat kasutada lubati - natuke seda ka tegin, mõned pildid on siin:

http://nagi.ee/photos/ihv23/sets/59011/

Laupäeva magasin edukalt maha - ärkasin ca 5 ajal õhtul :) Enne seda käisin paar korda ka all köögis joomas - sain teada, et mu kartused tequila+selle järsu trepi kohta osutusid tõeks -
aga no kellele seda väikest varvast ikka niiväga vaja on...

Kuna päeval magasin siis unega on väiksed raskused - hetkel on kell pühapäeva hommikul 01:00. Loodetavasti saan kunagi ikka magama ka, samuti loodan, et magan selles voodis viimast korda (=järgmine kord ei saa sama korterit). Asjad on ka pakitud ja kui saaks, siis asuks kohe teele. Kahjuks läheb lend alles 20.50 õhtul - positiivse külje pealt samas:
* juba 24 tunni pärast peaksin juba üle Mehhiko lahe olema atlandi kohal, ekraanit peaks USA idarannikut näitama.
** juba 48 tunni pärast magan kodus oma voodis :)

Rohekem sissekandeid siia blogisse sel aastal ilmselt ei tule - palju jõule ja adekvaatset uut aastat kõigile !

No comments: