Tuesday, December 11, 2007

dulces sueños

Tänasega sai sisuliselt põhimissioon selleks korraks läbi. Neljapäev-reede on üks koolitus vaja teha aga see peaks sisuliselt puhkus olema :)

Peale töö midagi eriti teind ei ole vahepeal. Pühapäeval käisin Gigante kandis natuke ringi ja ostsin Radioshack-ist portatiivse digitaalvideoplaatide mängija. midagi väga paljulubavat ei ole aga ehk on lennukis natuke mugavam filme vaadata. Ostsin tänavalt hunniku ebaselge päritoluga plaate ka - ehk on nüüd õhtuti tegevust mõneks ajaks. Muidugi on mingi teoreetiline variant, et kuskil väljas on elu ja kodus istumine polegi kõige huvitavam asi...aga lihtsalt ei jõua/viitsi nädala sees teha midagi :(

Toidupoes ikka käin aegajalt. Viimane kord sain ka jälile saladusele, kuidas kohalikud nii osavasti ja väikeste vahedega autosid pargivad. Nimelt võtsin ma esimest korda poes käru....ja sõitsin alustuseks paar korda riiulitesse sisse ja ajasin paar inimest alla. Nimelt on siinsetel poekärudel "tagarattad" ümber oma telje ei pöörle - ehk siis pööravad ainult esirattad nagu autol. Seega peab käru manööverdama nagu autot - ei saa kohapeal ümber pöörata, ei saa järsult kitsa riiuli vahele keerata vaid peab suurema kaare võtma jne. Selle idee peaks Eesti supermarketitele maha müüma - äkki õpiksid inimesed siis manööverdama ja parkima :)


Täna hommikul käisin enne tööleminekut juuksurist läbi. Üldiselt käis kõik nii nagu eelmine kord - juuksed maha, geel pähe. Seekord läksin oma uhke soenguga mitte otsejoones duši alla vaid kontorisse. Kontoris neiud naeratasid kohe märksa rohkem (äärmiselt ebatõenäoline aga see võis põhimõttteliselt ka irvitamine olla:/). Ilmselt peaks veel juuksed mustaks värvima ja paar päeva solaariumis istuma ja oleksingi täisväärtuslik kohalik. siis ei irvitaks enam keegi!
Tegelikult oli kontor täna üsna tühi - homme on ju Guadalupe päev ja enamus inimesi sel päeval ei tööta. Kohalikud Ericssoni mehed lasid ka kahe ajal päeval jalga - Santa Fe-s pidi suur firma jõulupidu olema. Pidu pidi olema AINULT kohalikele Ericssoni töötajatele niiet külalisi ei lubatud kaasa võtta. Eino aitäh! Ja seda päris tõsiselt - ma sain varem ära tulla ja koju magama minna. Täna öösel nimelt sai ca 4-5 tundi magada ja poolelava laibana on mingil võõral jõulupeol olemine üks viimaseid asju, mida ma teha tahaks. Üritan nüüd kirjutamisele raisatud aja kähku tasa teha ja edasi magada, niiet ilusaid unenägusid - dulces sueños.

No comments: