Friday, January 19, 2007

Ciudad de México, finalmente

Päris hea on lõpuks kohal olla:)

Lend väljus Amsterdamist peaaegu õigel ajal (ainult 1.5h hilines) ja kella kaheksa ajal õhtul kohaliku aja järgi istusin eriti rahulolevana Mexico City lennujaamas taksosse. Rahulolu põhjustas asjaolu, et mina olin nende inimeste hulgas kelle pagas ka kohale jõudis, paljude kohvrid jäid kuhugi euroopasse ja mõnel inimesel suudeti ka käsipagas ära kaotada. Hästi läks ka mu reisikaaslastel, ka nemad said kogu pagasi kätte ilusti (Nad tulid Mehhikosse pulma niiet ilma kleitide ja asjadeta oleks vist päris problemaatiline olnud :) Igasugused pisiasjad nagu rahvast ja käsipagasit rohkem kui pungil täis lennuk ja eriti tüütu ootamine veel hommikul jne ei ole ilmselt mainimist väärt - vähemalt minu jaoks on see peaaegu elunormiks saanud. Ahjaa, täpselt tunde ei arvutanud aga reisi kestvuseks tuli natuke üle kahe ööpäeva.

Peatun juhtumisi samas korteris kus eelmine kord aga õhkkond on seekord oluliselt privaatsem - maja fassaadi ilmselt remonditakse igatahes on see tellingute ja kilega kaetud. Loodetavasti kütab päike ka läbi paksu läbipaistmatu kile korteri piisavalt soojaks (praegu on igatahes täieti ok).

Ja ega muud vist olegi. Käisin poes ja hankisin natuke söögipoolist ja rääkisin Jeesusega paar sõna ja nüüd lähen dussi alla ja magama - loodetavasti tuleb see hoolimata ajavahest hästi välja ja enne lõunat silmi lahti ei tee :)

No comments: