Wednesday, December 20, 2006

Santa Fe ja hambavalu

Täna käisin Santa Fe-s - see on vist üks linnaosa. igatahes maru kena ja korralik ja pilvelõhkujaid täis. Mõned kehvad pildid lisasin ka. Ericsssoni kontor on seal. Lisaks oli seal üks mõõduka suurusega kaubanduskeskus - siuke pikliku kujuga nagu koridor, mõlemas servas poed...ja nii paarsada meetrit ehk....või äkki isegi 300. ja kolm korrust niimoodi.
Poloncost (ehk siis see koht kus korter ja kontor) oli sinna taksoga ca kolmveerand tundi ja päris mitu tõusu..pakuks et 100m oli kõrguste vahet (ehk 10-15km kanti vast vahemaa). Minu kõrvad pani see plõksuma ja üles sõites tekitas kerge peavalu /alla sõites kerge paari õlle tunde :)
Peavalu ei olnud hea, sest see võimendas tänast teist põhiteemat - hambavalu. üks hammas millega plaanisin arsti juurde minna (hakkab vist auk tekkima) juba tartus otsustas valutama hakata. ja ikka korralikult. võtsin hommikul ühe eestist kaasa ostetud solpadeini - kasu ei midagi. Valu ei old küll väga hull kuid siiski häiriv....ja päev läbi on ikka päris nõme keelega hammast sügada ja mõelda sellele. Igatahes kontorist kodu poole jalutades sattusin ühte toidupoodi ja lisaks sushile ja muule heale paremale ostsin poes olevast apteegist Mejoral ActiRàpido nimelised tabletid. Karp paistis valuvaigistile vastav ja tagaküljelt leidsin sõna paracetamol.
Ja vòila! üks tablett ja 10 minutit hiljem valu kadunud. loodan, et nii jääbki - mõne kohaliku hambaarsti poole küll ei tahaks pöörduda millegipärast;)

Aga üks hea uudis ka - tõenäoliselt laupäev ja väga väga tõenäoliselt pühapäev ja esmaspäev on vabad. Katsun homme mingi auto (Erick arvas, et tsiklit siinmail rentida ei ole võimalik) bronnida 1-2 päevaks :)

No comments: