Thursday, March 29, 2007

elu

on viimasel ajal väga töine olnud, eriti midagi muud teind ei ole. Kohalikud muutuvad üha masendavamaks - asjad venivad jubedalt. mingi asi mille võiks tunniga ära teha võtab tavaliselt paar päeva. Tänaseks oli ka üks testimine kokku lepitud kella 11.00ks...noh..kell on 13.00 läbi ja võib kaheksa korda arvata kas nad on kohale jõudnud ja kas olen saanud alustada.
Ilm on stabiilselt ilus olnud - +20-25 ja päikseline. Tsiklist tunnen jubedalt puudust :(
See nädalavahetus võtan kolmepäevase puhkuse ja lähen Acapulcosse. Rendiauto ja hotellid kus ööbida on bronnitud, eks teen sellest käigust pikema kokkuvõtte. Plaani järgi võtan laupäeva hommikul auto, viin Madise lennujaama ja võtan sealt suuna Acapulco poole. Esmaspäeval sõidan tagasi Mexico Citysse, olen teisiba-kolmaba tööl ja kolmapäeva õhtul lendan koju. Loodetavasti saan homme natuke ettevalmistusi teha ja kaarti uurida-märkida, see linn paistab päris suur olevat ja hoolimata minu "suurepärasest" orienteerumisvõimest on väike variant, et eksin ära. Kohalikud soovitasid küll lennukiga minna ja mingid veebilehed räägivad sellist teksti:

"Driving in Mexico City is not recommended, even though millions of people do it daily. Defensive driving tactics will be required, as traffic laws are seldom obeyed. Expect red lights to be run and turns to be made, in any direction, from any lane. Turn signals: seldom used or are always on."

Aga nad on ilmselt lihtsalt äpud. Eelmine kord Jesuse abi, kaardi ja GPSi abil saime kuidagi hakkama, asi see siis üksinda, ilma GPSi ja keskpärase kaardiga sõita ei ole :)

Ja üks asi veel - uudiseid lugedes tekkis hea äriidee: saatke mulle suures koguses odavaid relvi, soovitavalt suurema kaliibriga isendeid. Vahetan arvutite vastu ja müün kasumiga maha. Täpsemad detailid siit
Ahjaa - "Liria" tüüpi punast veini ei ole siin mõistlik juua - ilmselt ei olnud see päris hea (vähemalt viimane liiter oli halvaks läinud) sest hommikul oli suhteliselt keskpärane olek;)

No comments: