Friday, April 20, 2012

Duodecima Vez

Olen kaheteistkümnendat korda Mehhikos. Tegelikult mõtlesin just täna hommikul, et polegi eriti midagi märkimisväärset kirjutada ja teen ehk blogisse lihtsalt märke, et pärast oleks hea lugeda mitmes võitlus pliiatsiteritajate armee vastu see on. Aga kuna hängisin just Carlos Slimiga peale lõunat ringi, siis kirjutan paar rida veel.

Otsustasime Jaaniga seda jabura kujuga Plaza Carso muusemui külastada. Midagi väga vaadata ei olnud - mõned mündid ja pildid ja....ja härra Slim oma saatjaskonnaga (enamuse saatjaskonnast moodustasid muidugi turvad -ca 10tk). Muusemi ees oli pool Telceli kontorist välja tulnud ilmaimet vaatama, julgemad käisid kätt surumas, eriti julged lasid pilti teha. Mina ei kuulunud kumbagi gruppi, seega pildistasin vaid pildistajaid :)

Muidu on läinud üsna rutiinselt - igal hommikul 6 ajal äratus, 7-8km tiir pargis, hommikusöök, jala tööle, päev otsa pead vastu seina tagumine ja õhtul korterisse tagasi. Paar päeva tagasi käisime vahelduseks väljas ka - Luisi ja Yesicaga. La Condesa-st tagasisõites jäi teeäärde mingi suur helendav dildo - esimene mõte oli, et Aaviksoo on Mehhikos haltuurat käinud tegemas ja siiagi suursuguse vabadusesamba püstitanud. Ja peaaegu nii ongi - see on Mehhiko vabadusesammas/monument 200nda iseseisvusaasta puhul. Ehitus olla veninud nii, et ei saanud õigel ajal valmis, eelarve sai ületatud, mingid pidevad tehnilised probleemid...ühesõnaga täpselt meie vabadussamba ärimudel. Kui see pisiasi välja arvata, et Mehhiko oma on suurem ja maksis ca $250k - ehk umbes 40 korda vähem kui meie klaasist iludus.

Ja midagi muud, mis kulmu kergitama paneks, ei ole tõesti toimunud. Homme lendame New Yorki, passime seal umbes ööpäeva ja siis edasi kodu poole. Kui Prahas lennukist maha ei jää (50% tõenäosus), siis olen esmaspäeva õhtuks kodus!

No comments: