Friday, August 22, 2008

los minutos pasados

Aeropuerto Internacional de la Ciudad de Mexico "Benito Juarez"

Ehk siis olen neljateistkümnendat korda Mehhiko lennujaamas. Poemüüjad on juba tuttavad ja silte/viitasid vaadata ei ole vaja. Joon Mehhiko parimat õlut oma värava kõrval kohvikus (bohemia clasica - väga sarnane aleksandrile). Lend väljub tunni aja pärast :)

Viimane nädal oli muy loco. Midagi muud peale töö vist ei teinud (vähemalt ei mäleta) - keskmine tööpäev tuli 13h kanti - rekord pea 19h. Selle 19h päeva lõpetasin 4 ajal hommikul ja järgmisel hommikul kell 10 oli ATP (test, millega antakse kliendile tarkvara üle). Ma muidugi tegin nii 10:05 silmad lahti ja jõudisn 10:35 kontorisse...ja olin esimene :) Pool tundi hiljem hakkasid teised ka tulema ja natuke enne 12st alustasime...Ja see ei ole erand vaid reegel - vähem kui pool tundi hiljem tulla on ebaviisakas (?), tund on norm, 1.5h hilineda on veel hädaga ok...ja no 2+h hilinemise peale juba vaadatakse viltu (nagu meil 20 minuti vms)...
niiet palun arvestada minu süvenenud korrapärase hilinemisega eestis :)

Aga kokkuvõttes läks rahuldavalt - selle kauemaks jäädud kuue päevaga sai paari nädala töö ära tehtud ja tulemused on päris head. Kui nüüd veel kuidagi välja ka saaks puhata ja mehhiklastega seotud vägivaldsed mõtted hajuksid..no siis võiks vist päris rahul olla :) 18h pärast maandun plaani järgi Tallinnas niiet lootust on..

hasta la vez proxima...

No comments: