Monday, February 11, 2008

Mierda

Tööd on palju ja asjad ei edene eriti sujuvalt. Kohalikud venitavad usinasti ja uued siinsed projektijuhid ei ole just heledate kriitide pakist pärit. Niiet paar nädalat eriti muud teinud ei olegi.
Eelmine nädalavahetus ei teinud vist eriti midagi, see nädalavahetus olin tööl enamus aega. Algse plaani järgi oleksin pidanud neljapäeval tagasi tulema - väikeste muudatuste tõttu jään kuuenda märtsini. Vähemalt ei olnud tavalisi tagasisõidupileteid saada ja lendan esimest korda äriklassis :) Loen minuteid märtsi alguseni...

Reede õhtul käisin Agustini juures grillimas. Tal on lähedal korter ja katusel rõdu - seal grillisimegi. Päris lahe oli - jõin 10 õlut (väikest kohalikku, pärisõlut pole ikka veel leidnud. lähim on ehk Carlsberg mida mu korteri lähedal 7-11 putkas müüakse), tutvusin Luisaga ja sain palju hispaania keelt harjutada - mitte päris selles järjekorras. Järgmine nädalavahetuse peaks seega oluliselt huvitavam tulema - plaanin Veracruzi minna. Luisa on sealt pärit ja ehk näitab kohalikke randu ja leiab ka öömaja :)

Ja Madis tuli täna. Käisime El Parolitos tacosid söömas ja nüüd läks ta homse tööpäeva ootuses magama. Sellega seoses kolisin ka teise, kahetoalisesse korterisse (kus ma üle aasta tagasi esimest korda olin). Kaabeltelevisioon ei tööta siin ka.

Ja ega muud eriti polegi - ilm on stabiilselt "eesti suvi" ja kerge koduigatsus on peal. Aga juba 3.5 nädala pärast saab ju koju :)

No comments: